Betingelser for køb på Onlinebilletter.dk

Når du handler på onlinebilletter.dk accepterer du nedenstående betingelser for køb.

Det er køberens ansvar at holde sig opdateret på betingelserne for køb, da disse kan ændres løbende.

Onlinebilletter.dk formidler billetter for LindbergFenger Kursus- og Videnscenter.

Fortrydelsesret:

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Fortrydelse ved køb af billetter er derfor alene et mellemværende mellem køberen og LindbergFenger Kursus- og Videnscenter.

Det er køberens ansvar at oplysninger tastet under købet er rigtige – mail og faktura udfærdiges automatisk ud fra de oplysninger køberen har indtastet og Onlinebilletter.dk er derfor ikke ansvarlig såfremt billetterne ikke når frem til køberen grundet fejlindtastning.

Såfremt et arrangement aflyses er refundering for de købte billetter et mellemværende mellem køberen og LindbergFenger Kursus- og Videnscenter

Gebyrer for køb af billetter på Onlinebilletter.dk refunderes ikke.

Onlinebilletter.dk er ikke ansvarlig for refundering eller andet i tilfælde af aflysning, betalingsstandsning eller konkurs hos arrangøren.

 

Arrangørens ansvar:

Onlinebilletter.dk laver ikke selv events, og ejer ikke nogle af eventsne vi tilbyder. Det er arrangøren af eventet, som har ansvaret for at eventet bliver overholdt af gældende love.

Det er arrangøres ansvar, at produker og service som er blevet beskrevet der medfølger eventet bliver overholdt, dette fratager vi os ansvaret for.

Billetgebyr:

Ved køb af billetter, skal der betales et billetgebyr.
Billetgebyret varierer efter billettens pris.
Billetgebyrets pris kan ses nedenfor.

Billetpris:                  Gebyr i procent af billetprisen:
10-250kr                  10%
251-800kr                7,5%
801-1000kr              5%
>1000kr                   4%

Ordrer gennemførsel:

Ordrer vil blive gennemført efter brugeres betalingsoplysninger er modtaget. Når odren er gennemført vil man modtage en mail med ordre godkendelse.

Hvis der ikke er modtaget en odre godkendelse er det brugeres ansvar at kontakte Onlinebilletter på mailen Kontakt@onlinebilletter.dk.

Forbrugerens Privathed:

Informationer givet til Onlinebilletter.dk af forbrugeren bliver opfyldt af vores Fortrolighedspolitik. Ved at acceptere vores “Handelsbetingelser”, acceptere du også, at du har læst vores “Fortrolighedspolitik”, og at du accepterer vores “Fortrolighedspolitik”

 

Betingelser ved bestilling af boder/hytter:

Beskrivelse af hytterne:

 

Hytterne er 2.9 m x 2.7 m, med fast bund. Det er muligt at aflåse dem med hængelås. Låsen medbringer i selv. Der er indlagt strøm, med udtag indvendig i begge sider under disk åbningen. Disk åbningen sidder i gavlen af hytten og er 2,7 m x 0,9 m. Der er indbygget lys over disken. (Billede af hytterne medsendes)

 

Betingelser for brug af hytterne:

 

Det er bodholderne tilladt at opstille varer uden for hytterne, i det omfang det ikke genere nabohytterne og forbipasserende trafik.

 

Som bodholder vil i få adgang til hytterne 3 timer før arrangementets begyndelse. I skal være ud, og have nedtaget alt fra hytterne, senest 3 timer efter endt arrangement. Med mindre andet er aftalt skriftligt med D*Event.

 

Hytterne er lavet af træ. Det er bodholderne tilladt at bore hylder og lignende op på væggene i og uden på hytterne, så længe alt fjernes igen før aflevering. Ved manglende udtag/nedtagning af skruer o. lign opkræves 325,00 kr. pr påbegyndt time, de afregnes efterfølgende særskilt.

 

Det er ikke tilladt at benytte varmekilde tilsluttet strøm.

 

I opfordres til at medbringe lyskilde til inden i hytten, da der ellers kan virke mørkt og lukket når man ser hytterne på afstand.

 

Ejeren af hytterne tegner forsikring på disse. Forsikringen dækker ikke skader opstået under brug af materialet, erstatningen her dækkes alene af bodholderen. Bodholderne forsikre alene, alt de selv har medbragt.

 

D*Event ApS varetager bookning af hytter i samarbejde med Onlinebilletter.dk, herunder GDPR registrering osv. af bodholdere. Bodholderen siger ja til at blive kontaktet af D*Event ApS ang. hyttemarkeder og lignende. D*Event deler eller sælge ingen data videre på nogen af bodholdere.


Betaling
Hos Onlinebilletter.dk modtages onlinebetaling med følgende betalingskort:

VISA
VISA Electron
Mastercard
Maestro

Generelle betingelser
Købsaftalen er omfattet af dansk rets almindelige regler.
Der er først indgået en bindende aftale, når betalingen er gennemført.

Forbehold
Onlinebilletter.dk tager forbehold for fejl og mangler i priser og arrangementernes beskrivelse – herunder også udsolgte arrangementer.